Kalibratieservice

Wij regelen het voor u!

Onderhoud en kalibratie van meetapparatuur

Gegarandeerd nauwkeurig!

Om een goede nauwkeurigheid van meetapparatuur te garanderen, is onderhoud noodzakelijk. Lasers en waterpasinstrumenten hebben regelmatige kalibratie en controle nodig om er zeker van te zijn dat ze nog correct functioneren. Dit is niet alleen belangrijk voor uw eigen werk, maar ook voor de tevredenheid van uw klanten!

Wij regelen het voor u!

Onderhoud en kalibratie

In samenwerking met onze ervaren collega's bieden wij een uitstekende service aan. U kunt uw apparaat bij ons langsbrengen of opsturen. Als u in de omgeving van Veenendaal woont, kunnen we zelfs langskomen om het apparaat op te halen. Zo maken we het zo gemakkelijk mogelijk voor u.

Onze specialisten zullen het instrument grondig controleren op gebreken, testen, kalibreren en vervolgens afleveren met een kalibratiesticker en een gedetailleerd kalibratierapport. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat uw meetapparatuur nauwkeurig werkt en voldoet aan alle vereisten.

Kunt u uw laser niet missen tijdens de kalibratie?

Geen probleem!

Kunt u uw laser niet missen tijdens de onderhoudsperiode? Geen probleem! Wij bieden gratis een vervangend apparaat aan om in de tussentijd te gebruiken, zodat uw werkzaamheden ongehinderd kunnen doorgaan.

Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Wij staan klaar om u te helpen met het onderhoud en de kalibratie van uw meetapparatuur. Vertrouw op onze uitstekende service en expertise!

TOP