Gereedschap keuren uitbesteden

Maak het uzelf makkelijk!

Gereedschap keuren uitbesteden

Maak het uzelf makkelijk!

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om het keuren van hun gereedschap uit te besteden. En dat is niet zo gek! Als bedrijf is het vaak al druk genoeg met de eigen werkzaamheden, waarbij alle personeel nodig is voor de kernactiviteiten. Bovendien vereist het keuren van gereedschap een opgeleide keurmeester en jaarlijks gekalibreerde apparatuur.

Kundig advies en een nauwkeurige service

Wij keuren uw gereedschap voor u

Bij ons kunt u terecht voor het inventariseren, registreren en inspecteren van uw arbeidsmiddelen. Wij zorgen ervoor dat u een compleet overzicht ontvangt, samen met certificaten van uw gereedschap. Daarbij werken we uitsluitend met de nieuwste apparatuur en software en zijn we gecertificeerd Keurmeester. U kunt er dus op vertrouwen dat wij beschikken over alle benodigde certificaten en keurmeester diploma's, waardoor u kunt rekenen op kundig advies en een nauwkeurige service.

Gereedschap keuren uitbesteden?

Wij staan voor u klaar!

Wilt u het uzelf makkelijk maken en het keuren van uw gereedschap volledig uitbesteden? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Wij staan klaar om u te helpen en ervoor te zorgen dat uw gereedschap voldoet aan alle vereisten.

TOP